hovězí hrudí - Broilking

Dokonalé hovězí hrudí

 

Připravte pro sebe a své blízké to nejlepší hovězí hrudí v pepřovém zábalu s hlubokým kouřovým aroma v Broil King Pellet grilu.

Doba přípravy: 20 minut

Doba grilování: 12+ hodin

Obtížnost: 3/5

Počet strávníků: 6 -10 osob

Ingredience

  • 3,62 kg hovězího hrudí• 1 plechovka zázvorového piva
  • Broil King – Perfect Steak Spice Rub (pepřová směs koření)Na potírání
  • 1 šálek whisky
  • 1 šálek medu

Použijte pelety směs Broil King® Smoke Masters

Postup:

Hrudí řádně potřete (snažte se i vetřít do masa) dostatečným množstvím pepřové směsi koření. 

Zapněte gril Broil King Pellet a stiskněte tlačítko SMOKE – na teplotu 107 ° C.

Postupujte dle standardních pokynů pro spuštění a gril předehřejte na požadovanou teplotu.

Hrudí položte na rošty, tučnou stranou dolů a zavřete víko.

Pomocí teplotních sond sledujte vnitřní teplotu připravovaného masa (silná strana, tenká strana).Pomalu grilujeme 6-7 hodin.

Každou hodinu potíráme připravované hrudí marinádou, kterou jsme si připravili z whisky a medu.

Jakmile teplota uvnitř masa dosáhne 71 ° C, vyjměte hrudí a zabalte jej do pergamenového papíru a vložte do pekáče, přidejte 1 plechovku zázvorového piva.

Umístěte pekáč s masem zpět na gril a znovu zapíchněte teplotní sondy. Pečte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 95 ° C. Poté vyjměte a nechte odpočívat. 

Podávejte nakrájené na plátky.

Infolinka:
+420 774 154 484

E-mail:
info@broilking.cz